Toilet plaatsen in Gouda

Zoekt u een expert voor het plaatsen van uw nieuwe wc? Schakel in de regio Gouda ons in. We beschikken over jarenlange ervaring. Deze kennis en kunde zetten onze allround medewerkers ook graag voor u in!

Urinoir of hangend toilet plaatsen?

Een staand toilet is de wc die van oudsher het meest in Nederlandse woningen voorkomt. Toch is ook de hangende variant al jaren aan een opmars bezig. Dat is begrijpelijk: een hangend toilet plaatsen zorgt voor een optisch grotere ruimte. Bovendien is deze wc eenvoudiger schoon te maken. Naast een ‘normaal’ toilet wordt er ook regelmatig gekozen voor een urinoir erbij. Dit is hygiënisch, en verbruikt bovendien minder spoelwater. Weet u nog niet welke wc u wilt? Indien gewenst, kunnen wij u deskundig advies geven.

Repareren of renoveren

Wilt u ons niet inschakelen voor een toilet plaatsen, maar voor reparatie of toilet renovatie? Ook dat is mogelijk! Uw wc loopt door, of is verstopt? Wij zorgen voor snel herstel. Wilt u de wc pot vervangen? Op ons kunt u rekenen. Hoe groot of klein uw klus ook is, wij staan voor u klaar. In Gouda en omgeving is ZEO Loodgieter u met plezier van dienst!