Gaslekkage in Gouda vlug verholpen

Naar schatting zijn er honderdduizenden huishoudens in Nederland die met een lekkage aan de gasleiding te maken hebben. Dit zorgt voor ontploffingsgevaar, en bovendien voor een hogere gasrekening. De meeste mensen hebben er geen idee van dat ze met een gaslek in huis te maken hebben. Heeft u een wat oudere woning, waar al tijden niet meer naar de gasleidingen en koppelingen is omgekeken? Laat dan eens een keuring uitvoeren door een vakman. Indien nodig kan de gasleiding dan vervangen worden. Zo zet u uw veiligheid voorop!

Wij lossen uw gaslekkage op

U kunt ook met een acute gaslekkage te maken, waarbij direct gevaar bestaat. U ruikt een gaslucht in huis? Sluit in de meterkast dan de hoofdkraan van het gas af, en open ramen en deuren. Bij hoge nood belt u met het alarmnummer 112. In andere gevallen kan ZEO Loodgieters & Installatiebedrijf u in de regio Gouda van dienst zijn.

U vermoedt te kampen met een gaslek? Wanneer u ons belt op het nummer 070 - 207 50 20, maakt het niet uit hoe vroeg of laat u dat doet. We zijn telefonisch namelijk dag en nacht bereikbaar! Na uw belletje komen wij zo gauw we kunnen naar u toe om de situatie te inspecteren en actie te ondernemen. We gaan pas weer weg als we uw veiligheid weer kunnen garanderen! In Gouda en omstreken zijn wij uw betrouwe expert bij een gaslekkage.