Badkamer lekkage in Gouda?

Zitten er in uw badkamer scheuren in uw tegelwerk of in de voegen? Zijn de rozetten bij de kraan niet goed afgesloten? Of zit er een lek in de waterleiding? In de badkamer stroomt er dagelijks heel wat water. Het is dan ook geen wonder dat veel mensen met een lekkage in de douche te maken krijgen. Wél is het uitermate vervelend, en zorgt het voor veel overlast. Gelukkig kunt u in de regio Gouda altijd snel de hulp inschakelen van een ervaren loodgieter. Onze vakmannen beschikken over jarenlange kennis en kunde. We zetten onze expertise ook met plezier voor u in!

Waarom een lekkage in de badkamer vlug moet worden opgelost

Een badkamer lekkage kan zich op allerlei plekken bevinden. Er komen in de ruimte immers allerlei waterknooppunten bijeen. Dat kan het lastig maken om het lek snel op te sporen, maar dat is wel noodzakelijk! Een lekkage onder de douchecabine kan zich bijvoorbeeld snel en eenvoudig verspreiden, waardoor u ook een verdieping lager met problemen te kampen krijgt. Daarom geldt: hoe eerder u erbij bent, hoe beter. Zo beperkt u de schade en blijven de reparatie- en overige herstelkosten lager.

Schakel ons in

Een badkamer lekkage is nog nooit iemand goed uitgekomen. U wilt er snel van af, dat begrijpen wij als geen ander! Daarom kunt u voor dergelijke spoedsituaties altijd een beroep doen op onze snelle service. Op het nummer 070 - 207 50 20 kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar bereiken. Na uw telefoontje komen we zo gauw we kunnen bij u langs. We inspecteren de situatie nauwkeurig; daarna gaan we meteen aan de slag om het lek in de badkamer te repareren. In Gouda en omgeving is ZEO Loodgieters & Installatiebedrijf uw deskundige lekkagespecialist!