Lekkage in Gouda?

Op vele plekken in uw woning kan een lekkage ontstaan. Dit komt door de grote hoeveelheid water-, afvoer- en gasleidingen die door uw woning lopen. Waar een leiding loopt, is er kans op een lekkage. In veel gevallen bemerkt u dit niet meteen, maar vaak is na enige tijd al schade zichtbaar. Een waterleiding die lekt kan vochtplekken op plafond of in de muur veroorzaken. Soms zet zich dit al snel om in zichtbare schimmelvorming.

Belangrijk is dat u een lekkage in een vroeg stadium herkent en dat u hulp inschakelt voor het verhelpen ervan. Wacht niet te lang met het vragen van professionele hulp bij het verhelpen van de lekkage. Lang wachten kan nieuwe/extra schade doen ontstaan. Wanneer u in Gouda en omgeving een lekkage ondervindt, staat ZEO Loodgieters & Installatiebedrijf klaar voor een vakkundige reparatie.

Herkennen van een lekkage

Verschillende signalen zijn zichtbaar, afhankelijk van het soort leiding waarin de lekkage plaatsvindt. De schade kan vaak beperkt blijven als u op tijd reageert. Grotere schade aan uw woning is echter niet uit te sluiten als u niet op tijd actie onderneemt.

Een kleine lekkage in uw waterleiding is vaak herkenbaar door kleine plasjes water, vocht in de muren, schimmel vorming of dampafzetting op uw plafond. Een onangename blijvende geur in uw kelder of badkamer kan wijzen op een lekkage in uw afvoerleidingen of riool. Aangezien aan aardgas een knoflook-achtige geur is toegevoegd, moet u snel handelen wanneer u deze geur sterk ruikt om onverklaarbare reden.

Lekkage verhelpen in Gouda

Daarom is snel contact met ZEO Loodgieters & Installatiebedrijf geboden bij een eerste vermoeden van een lekkage. Nadat we de plek en oorzaak van de lekkage hebben gevonden, brengen we u advies uit betreffende de oplossing er van. Zo voorkomt u dure verdere schade aan uw woning.

Onze loodgieters in Gouda en omgeving hebben jarenlange ervaring met het herkennen en herstellen van een lekkage. Met hun ervaring zijn ze in staat om problemen in de montage te duiden, als ook het vinden van zwakke pekken in de leidingen. Als de problemen gelokaliseerd zijn, kunnen onze vakmensen de lekkage snel en vakkundig herstellen.

Omdat bij sommige vormen van lekkage spoed geboden is, zijn wij in Gouda en omgeving dag en nacht beschikbaar, het hele jaar door. Ongeacht het moment van de dag of nacht, we staan voor u klaar. Aarzel geen seconde, vooral niet als u door een lekkage risico loopt. Bel vandaag nog met 070 - 207 50 20 voor vakkundig advies en een oplossing van uw lekkage.