Gootsteen ontstoppen in Gouda

Een gootsteen krijgt dagelijks heel wat te verwerken. Niet alleen water, maar ook etensresten, zeep en vet passeren veelvuldig de revue. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er weleens een verstopping optreedt. Wilt u de gootsteen in de keuken ontstoppen? Of is de wasbak in de badkamer verstopt? Voor ontstoppingswerkzaamheden kunt u in de regio Gouda bij ons terecht. Onze ervaren loodgieters zijn u met plezier van dienst!

Zelf de gootsteen ontstoppen

Er zijn diverse dingen die u zelf kunt doen voordat u een specialist inschakelt. Zo kunt u soda en vervolgens azijn door de afvoer spoelen, gevolgd door kokend water. Ook afwasmiddel kan helpen. Tevens kan een ontstoppingsveer soms voor het weghalen van de verstopping zorgen. Drinkt u filterkoffie? De overblijfselen in uw filterzakje kunnen in sommige gevallen ook de sleutel van het ontstoppingssucces zijn!

Schakel ons in

Is het niet gelukt om zelf de verstopping te verhelpen? Dan is het tijd voor een professional. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen, of bereik ons telefonisch op het nummer 070 - 207 50 20. We komen dan zo vlug mogelijk bij u langs om de problemen op te lossen. Gootsteen ontstoppen? In Gouda en omgeving kunt u op ons rekenen!