Badkamer installeren in Gouda

Het uitzoeken van een badkamer kan een hele klus zijn. Er zijn immers ontzettend veel mogelijkheden. Heeft u uw keuze gemaakt en zoekt u een vakkundige badkamer installateur? In Gouda en omstreken zorgt ZEO Loodgieter voor vlugge en kundige plaatsing. Zo kunt u al snel genieten van uw gloednieuwe badkamer!

Van douchebak tot bad plaatsen

Wilt u een inloopdouche maken? Wilt u een bad of douchebak plaatsen? Of wilt u een gehele badkamer installeren? Onze allround medewerkers kunnen het allemaal voor u verzorgen. Weet u nog niet precies wat uw wensen zijn? Dan denken we met plezier met u mee. Op die manier kunt u alle opties op een rijtje zetten. En is de knoop doorgehakt? Dan gaan we aan de slag met het realiseren van uw droombadkamer!

Reparatie en renovatie

Heeft u problemen met uw kraan, wasmachine of douchebak? Ook voor reparatie kunt u terecht bij onze vakmannen. We inspecteren de situatie en zorgen in de meeste gevallen meteen voor een passende oplossing. De overlast is dan vlug voorbij! Is complete badkamervervanging nog niet nodig, maar zijn renovatiewerkzaamheden wel vereist? Hierbij staan we tevens voor u paraat. Als we klaar zijn met onze klus ziet de badkamer er weer uit als nieuw! In de regio Gouda staat uw ervaren badkamer installateur voor u klaar.